Budapest Nagybani Piac zrt.

A Budapesti Nagybani Piac újra megnyitja kapuit a nagyközönség előtt, 2019. június 19-én és 20-án este várjuk az érdeklődőket a Piac Éjszakáján. Érdekli, hogyan kerül a termelőktől a kiskereskedőkig a friss áru? Megnézné, hogyan működik a banánérlelő, és mi történik Magyarország legnagyobb piacán, ahol évente közel 500 000 tonna zöldséget és gyümölcsöt értékesítenek?

A közel 35 hektár alapterületű piac bebarangolása nem mindennapi élményt tartogat az érdeklődők számára. A kétórás túra alatt a vendégeket a piac legizgalmasabb pontjait érintve vezetjük körbe, megtekinthetik például a banánérlelőt, ahol a hatalmas lerakatban több tonna banán várja, hogy az érlelését követően eljusson a fogyasztókhoz. A nagykereskedelmi raktár hatalmas, központi kereskedelmi tere is a túra része, ahol a nagykereskedők mutatják be hazai és import áruikat. Természetesen a termelői szektor sem maradhat ki, amely a piac szabadtéri részeit foglalja magában, itt a termelők árujuk bemutatásával kínálják a zöldségeket, gyümölcsöke

Piacéjszakája 2018

Piacéjszakája 2017


Regisztráció

Kedves Érdeklődő!

 

Köszönettel vettük, hogy rendezvényünk felkeltette érdeklődését, viszont sajnálattal kell tájékoztatunk, hogy a regisztráció betelt.

Bízunk benne, hogy a jövő évi rendezvényünkön vendégként üdvözölhetjük.

Köszönjük a megértését.

 

Üdvözlettel,

A Piac Éjszakája rendezvény szervezői